A víz kezdettől fogva "különleges képességekkel és tulajdonságokkal" bír, amelyek csak akkor tudnak kifejlődni, ha természetesen egészséges marad, nem érik káros környezeti hatások.
A víz állapota alapvetően befolyásolja a közérzetet és a teljes ökoszisztéma fenntartását.

A Grander Technológiával kapcsolatba kerülve a (vezetékes) víz ismét képes lesz újra felvenni elvesztett tulajdonságait.

Grander hatás


A Grander-vízélénkítés egy olyan eljárás, amellyel a víz természetes módon ér el egy biológiailag értékes minőséget, midőn olyan tulajdonságokra tesz szert, amelyeket a természet is diktál: Képes regenerálódni, öntisztulása javul, ellenállóbbá válik és tovább eltartható.
A Grander-vízélénkítők a vízvezetékrendszerbe beépítve fejtik ki hatásukat, teszik értékessé a vizet.

A víz minőségbeli javulása a belső szerkezet eredeti rendjének és stabilitásának visszaállítása által.

Hogyan lesz a víz élénkített?

A Grander Technológia az információ átadásának technológiája. A vízhez nem adunk hozzá semmit, és nem is veszünk el belőle semmit. Ami a különleges az eljárásban, hogy az ezen kezelés által élénkített víz olyan tulajdonságokra tesz szert, amelyekkel a természetben már csak kevés víz rendelkezik: rendkívül nagy ellenállóképessége lesz, amely megvédi a káros külső hatásoktól. A Johann Grander által kifejlesztett technológia által az élénkített víz minden - emberre, állatra és növényre ható - pozitív tulajdonsága átruházható más vizekre.

- erősebb öntisztulás
- megnövelt oldó hatás
- megváltozott mikrobiológiai viselkedés
- stb.

A lelkes felhasználók a következő pozitív hatásokról számolnak be:

Az élénkített víz
- finomabb ízű és frissebb
- növeli a vízivási igényt
- jótékony hatású a bőrön
- az élelmiszerek tartósabbak és ízletesebbek
- kiemeli az ízeket a főzés és sütés során
- segíti a növények növekedését és vonza az állatokat
- mosó- és tisztítószert takarít meg
- tiszta vizet biztosít a fűtési rendszer